wise owl paint

Wise Owl is een chalk synthetische verf, het is op basis van klei, vrij van agressieve chemicaliën en oplosmiddelen, onze veelzijdige krijtverf heeft geen vos (vluchtige organische stoffen),en al onze wassen zijn oplosmiddelvrij en gemaakt van lokale bijenwas, ze worden geproduceerd zonder onnodige vulstoffen of conserveermiddelen, we willen dat onze consument zich goed voelt bij het schilderen en dat kunnen doen zonder de gezondheid of het milieu in gevaar te brengen.

Wise owl krijtverf heeft een uitstekende hechting zonder al het voorbereidende werk van traditionele verven, voor de meeste projecten is het niet nodig om tot de kale afwerking te schuren of te primen, wise owl paint zal zich aan bijna alles hechten.

wise owl krijtverf is gemakkelijk aan te brengen en heeft een ongelooflijke dekking, een enkele pint kan 75 vierkante voet dekken! Ons dynamische kleurenpalet bevat zowel vintage geïnspireerde pigmenten als trendsettende tinten, we bieden vaak gedurfde seizoenskleuren aan als aanvulling op ons permanente kleurenpalet.

 

 

CLING ON!

is het jongste penseel in Nederland, maar toch gevuld met tientallen jaren ervaring. Ontworpen, niet door marketeers in een pak, maar door een Nederlandse schilder, eigenlijk dagelijks aan het werk, wetende wat een penseel moet doen en hoe het moet voelen. Handgemaakt voor gebruik met producten op waterbasis, de Cling On! penseel kan eigenlijk elke soort verf aan en geeft u een perfect resultaat, waardoor schilderen niet minder dan een plezier is. Ontdekt door meubelschilders de Cling On! Het zijn nu de favorieten van vintage liefhebbers en meubel flippers, verspreid over de hele wereld! Het verleden veranderen, het heden bewerken, geschikt voor de toekomst…. Bekijk ze eens !!

 

 

 

One hour Enamel

Is een ongelooflijk sterk, snel drogende acrylverf voor binnen- en buitengebruik op oppervlakten die snel weer in gebruik moet worden genomen en een slijtvaste afwerking. Het is verdund met water, dus het vormt geen brandgevaar of onaangename geur. Het product is gebaseerd op een gespecialiseerde acrylhars die snel droogt tot een taaie, duurzame film die uitstekend weer-, blok- en slijtvastheid is, samen met superieure hechtingseigenschappen, snelle droogtijden helpt ONE HOUR ENAMEL u de klus sneller te klaren dan conventionele acrylafwerkingen. De superieure weerstand van de producten betekent dat u deuren en ramen veel sneller weer in gebruik kunt nemen dan met concurrerende acrylafwerkingen. Wise Owl One Hour Enamel heeft een duurzame afwerking die echt top is. De technologie maakt gebruik van een van de sterkste acrylharsen in combinatie met synthetische pigmenten. Het is absoluut een industriële sterke afwerking. Een afwerking die heel hard is. Gebruik onze vlekverwijderende primer om de hechting op gladde oppervlakken te versterken

 

Glaze

Deze glazuur brengt je van je stuk, perfect voor elk project! Tips: Breng het glazuur aan op uw project nadat uw laatste verflaag volledig is opgedroogd (laat de verf 24 uur drogen voordat u hem aanbrengt). Voor het beste resultaat, schuur je geverfde stuk lichtjes, bestrijk het glazuur in delen en gebruik een vochtige pluisvrije doek om het overtollige te verwijderen. Laat het glazuur 2 uur volledig drogen. De glazuur produceert een sterke afwerking.  Het dragen van handschoenen kan tijdelijke vlekken voorkomen.

 

 

 

 

Onze collectie afwerkingen biedt u eindeloze mogelijkheden om unieke resultaten te bereiken met een sterke bescherming voor elk project.

 

 

 

En dan heb je nog de primer en de matte en satijnen vernis van wise owl. Deze zorgt voor een sterke afwerking.