Reactie plaatsen

Reacties

Ankie
een jaar geleden

Inmiddels hebben we een paar stukken van Fancy Nancy in huis. Hier zijn we nog steeds heel erg blij mee. Ondanks dat we inmiddels al meerdere keren zijn verhuist nemen we in ieder huis weer de moeite om te bedenken waar deze stukken het best tot hun recht komen. Na een heel lange tijd zijn we dus nog dagelijks blij met onze unieke meubels, waar we met regelmaat complimenten over krijgen!

STUDIO JORAMSKI
een jaar geleden

Nancy van FancyFurnitire is een topper!

Ze staat als collega altijd open voor tips en feedback
Daarnaast maakt ze bovendien de meeste flamboyante en excentrieke meubels die alleen zij kan maken.
Iets wat ik niet vaak zie in de restyle en upcycle wereld.
Ik weet als geen ander dat er naast tijd en materiaal ook heel veel toewijding, tijd en liefde in gestoken wordt. Dit zie je ook terug in de items die zij maakt.

10 uit 10

Joram
Studio Joramski
Amsterdam

Remco
een jaar geleden

Hey oud collega van mij! Je bent super creatief en dat is te zien in je werk. Je bedenkt iedere keer weer iets unieks! Je bent goed bezig! Ga zo door, veel succes en ik volg je graag! Groet Remco

Kaat
een jaar geleden

Hi Nance...afgelopen jaar een heel mooi buikkastje bij je gekocht super blij mee. Hou van de stijl hoe jij meubels restylen. Naast dar ben je ook een spontane leuke meid dat mag ook gezegd worden. Ga zo door...love it Kxxx

Wendy van den Berg
een jaar geleden

Ik ben een fan van jouw werk, out of the box en niet altijd hetzelfde bloemen transfertje.
Een bron van inspiratie zoals je weet heb ik een afbeelding van je geleend voor eigen werk.
Ben altijd benieuwd als je weer een nieuwe kast plaatst.
Hoop je nog een keer persoonlijk te ontmoeten.
Groetjes brushedbywendy

Tanja
een jaar geleden

Vorig jaar, na de verbouwing/renovatie van ons huis, zijn we ook opnieuw gaan inrichten. Op Instagram kwam ik de pagina van Nancy tegen met daar een waanzinnig mooi dressoir dat te koop stond en die was perfect voor onze slaapkamer. Nu een jaar verder hebben we 12 meubelstukken van de hand van Nancy. Het mag duidelijk zijn, wij zijn groot fan van deze creatieve duizendpoot, die ook nog eens een geweldige vrouw is!

Sandy
2 jaar geleden

Afgelopen maand heb ik bij Nancy een workshop gevolgd. Ik heb zelf een kastje meegenomen en deze mogen restylen. Ik heb geleerd hoe te werken met krijtverf en bruikbare tips gekregen. Hierna het kastje nog opgeleukt met een transfer, ook iets wat ik nog niet eerder had gedaan. Nancy is erg geduldig en laat je veel zelf doen en uitproberen.

Suzanne Naninck
3 jaar geleden

Ik heb bij Nancy een workshop gedaan nadat ik zoveel prachtige stukken heb gezien van haar.
Ik dacht dat ik 2 linkerhanden had en dst het kastje wat ik had meegebracht niks zou worden. Maar met de tips van nancy en het gewoon te doen is het een super mooi kastje geworden.
En ook nog eens een gezellig dagje geweest.

Ik heb daarna thuis zelf nog wat projectjes opgepakt en via Nancy de Wise Owl krijtverf gekocht. Suoer fijn spul.
EN ook die thuisprojectjes zijn kei leuk geworden.

Tnx Nens!
Gr. Suus

Iris Bax
4 jaar geleden

Maakt ontzettend mooie dingen ook in overleg. En voor een hele mooie prijs.

Agnes Jansen
5 jaar geleden

Wij hebben onze dressoir hier op persoonlijke wensen laten pimpen. Hij is een echte eye catcher in onze gang! We zijn er ontzettend blij mee. Wat een vakvrouw! Tot de volgende keer!

Gastenboek