over fancy furniture

 Do what makes you feel fancy🎨

 

Welkom op mijn restyle website. ik zal me even voorstellen zodat je weet wie er achter Fancy Furniture zit.

Mijn naam is Nancy Peijnenburg en ben geboren in het vintage jaar 1969 en ik tover vanaf 2018 oude vintage meubels weer om tot nieuwe creaties, die ik op mijn eigen-wijze manier restyle.

Hiervoor ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest als zelfstandige in de nagelbranche en daarvoor is teveel om op te noemen wat ik zoal gedaan heb als werk.

Het is eigenlijk als hobby begonnen, maar kon zoveel creativiteit kwijt in het schilderen en restylen van meubels dat ik al vlug begon te groeien als ondernemer, zodat ik het nu fulltime ben gaan doen.

 

Ik ben altijd op zoek naar unieke meubels om deze weer een nieuw leven in te blazen, ik werk zowel in opdracht als in freestyle, dit maakt het ook zo leuk om te doen, elk meubelstuk zie ik weer als een nieuwe uitdaging en heb verschillende stijlen en technieken ontwikkeld, zo werk ik vaak op gevoel, en als het een opdracht is ga ik samen met de klant uitzoeken wat bij hun past qua kleur en stijl.

 

De naam is afgeleid van de slogan die je bovenin ziet staan, en vele mensen noemen mij voortaan dus ook Fancy Nancy......

Ik hoop dat jij ook zo geniet van mijn creaties als dat ik doe.